Over

Over Tillekes tips

Mijn naam is Mathilde van Ravensberg en ik ben de samensteller van Tillekes tips. Het idee voor deze website is ontstaan toen ik onlangs 50 werd. Ik heb me toen heel stellig voorgenomen om nooit meer sleur te ervaren ;) Niet dat ik iemand ben voor eentonigheid; ik houd van afwisseling, een beetje spanning in het leven en heb zeker niet de welbekende 8-17 mentaliteit. Maar juist als je de tweede helft van je leven binnenstapt, ligt de verleiding op de loer om achterover te hangen en de teren op wat je hebt bereikt.

Nou, dat wil ik dus niet. Ik wil met ten volle van het leven blijven genieten en alles wat mooi is, opsleurpen als een spons. Wat ik een sport vind is om met betrekkelijk weinig middelen toch een gevarieerd leven te leven. Ik houd van eenvoudige dingen: van fietsen, van de natuur, van stadse cultuur, van reizen, van boeken en van films. Hierin vind ik zoveel genietmomentjes die me inspireren om over te schrijven, dat ik besloot ze te verzamelen op een eigen website.

Is dat ook jouw passie? Dan zul je veel interessante informatie vinden op deze site. De tips die ik hier geef, zijn allemaal uit eigen ervaring. Ik ben journalist en tekstschrijver dus houd ervan om mooie reviews te schrijven.

Heb jij een tip voor mij? Laat het me weten, dan ga ik deze zeker onderzoeken!

Never a dull moment!